KinematografasStraipsniai

Ilgai ar įdomiai?

Laikas – kai laukiame slenka ilgai, kai kažkuo mėgaujamės prabėga it akimirka. Vestuvėms pradedama ruoštis prieš, daugiau ar mažiau, metus. Tai ilgas laiko tarpas, kurį saugu pasilikti, tam, kad viską susiplanuotume ir užsisakytume tai, ko norime. Laikas svarbus ir renkantis vestuvių filmą, daugeliui jaunųjų pirmoji, greičiausiai, mintis – daugiau yra geriau, valandą, o gal ir visas dvi filmo, kad nebūtų praleista nei viena šventės akimirka? Bet ar tikrai, tai kas yra didesnis, ilgesnis, masiškesnis, yra tai kas yra geriau? Apie tai – šiame straipsnyje.

Laikas

Mūsų siūlomų planų esminis skirtumas yra laikas. Filmo laikas. Klientai gali pasirinkti arba 20 min., arba 40-60 min. filmą. Daugelis su pirma mintimi sako – tai, žinoma, valandos! Ir tada pokalbis pakrypsta apie šventę, programą, žmonių kiekį, apie tokius dalykus kaip visi gyvena kartu (Lietuvoje) ar išsibarstę po platųjį pasaulį. Visada, rekomenduojame, pasižiūrėti mūsų 20 min. filmus, 80 % klientų, norėjusių valandinio filmo, sutinka, kad 20 min. filmas yra puikus pasirinkimas ir pakeičia savo nuomonę.

Kada kurį rinktis, trumpai, bet suprantamai:

 20 min. filmą verta rinktis, kai:

  • Trumpa vestuvių diena;
  • Minimali programa (be papildomų šokėjų, atlikėjų, ypatingų pasirodymų vakarinėje dalyje ir pan.);
  • Didžioji vakarinės programos dalis – prie stalų;
  • Norite filmo, kurį nuo pradžios iki pabaigos galėsite parodyti draugams ir artimiesiems, nepabos pakartotinai žiūrint, norėsite vis prisiminti akimirkas, o ne nugrūsti “vaizdajuostę” į stalčių;
  • Visos svarbiausios šventės dalys bus užfiksuotos glausta, aiškia santrauka, be nuobodžių kalbų ir beprasmio veiksmo;
  • Na ir žinoma, tiems kam aktualu – kainuos pigiau.

40-60 min. filmą verta rinktis, kai:

  • Nuolat gyvenate užsienyje, arba nuolat užsienyje gyvena reikšminga dalis jūsų šventės svečių;
  • Numatyta ypatinga programa, pasirodymai;
  • Norite girdėti visus, šiltus, artimųjų sveikinimus;
  • Esate suplanavę ir numatę intensyvią ir turiningą dieną (nepamirškite, kad nereikia viso sugrūsti į svarbiausią dieną, nes greitai pavargsite patys, tapsite irzlūs ir norėsite greičiau prie stalo);
  • Numatyta dvi ceremonijos (civilinė ir religinė).

Abiem pasirinktais variantais, savo darbą atliekame nuoširdžiai ir atidžiai, kad būtų įdomu žiūrėti ar tai trumpą, ar ilgą filmą, tačiau siekdami maksimalios naudos klientui, siūlome atkreipti dėmesį į šią, iš pirmo žvilgsnio smulkmeną, ir prisiminti, vaizdžiai tariant, kad geriau šiek tiek brangesnis grietinėlės sviestas, nei kur kas pigesnis ir didesnis kiekis riebalų mišinio. Visada prašykite ir didžiųjų filmų, ne tik klipų, tik tada galėsite įvertinti darbų kokybę ir suprasti ko, būtent jums, reikia.

Tomas Aminovas © 2016
www.StudioRoyale.lt