KinematografasStraipsniai

3 priežastys, kodėl jūsų vestuvių biudžete turėtų būti eilutė kinematografui

Planuojant savo vestuves, vienas iš svarbiausių gaunamų patarimų yra samdyti fotografą. Ir mes nuoširdžiai sutinkame – jūsų fotografas užfiksuos nuotraukose kiekvieną smulkmeną, kuriai skyrėte tiek daug laiko, įamžins emocijas jūsų draugų ir šeimos veiduose, jums prisiekiant amžiną meilę.

Bet yra ir dar vienas žmogus, kurį galbūt praleidote. Jis užfiksuos svarbiausią jūsų gyvenime dieną ir pavers ją įsimintinu filmu – tai kinematografas. Pateikiame tris elementariausias priežastis, kodėl jums reikėtų įtraukti kinematogrą į savo šventės biudžetą.

Tvarkydami puslapį www.studioroyale.lt radome šį nuostabų pavyzdį, kodėl būtina pagalvoti ne tik apie fotografijas, bet…

Posted by Studio Royale on 2017 m. balandžio 21 d.

1. Tai laiko kapsulė.

Tiek fotografas, tiek kinematografas turi nerealią galią: jie gali sustabdyti laiką! Bet video leidžia jums pamatyti ir išgirsti savo šeimos ir draugų džiaugsmą nuskambėjus “skelbiami vyru ir žmona”; mažuosius pusbrolį ir pusseserę, nešinus jūsų žiedai, kai jie jau seniai studijuos. Galiausiai kai kurie iš jūsų artimųjų, deja, išeis, tačiau kinematografas išsaugos jų atminimą tokį, koks jis buvo tą, visiems jums, ypatingą dieną.

Vestuvių diena

2. Dėl akimirkų, kurių jūs patys negalite pamatyti.

Kai jūs ruošiatės savo šventei, jūsų mylimasis ruošiasi atskirai nuo jūsų. Kaip kita pusė praleido savo vestuvių rytą, kaip ruošėsi, ką veikė? Kiekvienam įdomi ir, kiek paslaptinga, dalis. Jums taip pat, praėjus šventiniam šurmuliui, bus įdomu pamatyti žmonių reakcijas pamačius jus pirmą kartą lipant laiptais, o kaipgi iš šono atrodė tas ilgai repetuotas pirmasis šokis? Jūsų kinematografas užfiksuos visas svarbiausias akimirkas, kurias praleidote būdami įvykių sūkuryje, todėl jūs galėsite ne tik jas pamatyti, bet savo šventę kas kart išgyventi naujai.

Pasiruošimas

3. Dėl judančių kadrų.

Didžiausia priežastis samdyti kinematografą yra todėl, kad jis sukurs judantį, dinamišką jūsų gražiausios dienos paveikslą. Jūs vėl išgyvensite visas svarbiausias ir gražiausias akimirkas, tą ramų ir daug žadantį rytą; netikėtai užplūstantį jaudulį pamačius pirmą kartą vienas kitą; Gražiausius sveikinimus ir palinkėjimus; šventinį šurmulį, neoficialią jos dalį, kurioje itin retai lieka fotografai; nuoširdžiausius judviejų bučinius ir prisilietimus.

Žirgas

Vaizdo palyginimą žiūrėti mūsų Facebook paskyroje.


Vestuvių dienos laukiame ilgai ir su dideliu jauduliu, ji ateina ir prabėga it akimirksnis, tad skirdami tiek daug savo laiko ir lėšų ypatingai šventei, neleiskite, kad prisiminimai liktų migloti.

Tomas Aminovas © 2015-2017 StudioRoyale.lt / Kellee Khalil (Lover.ly)